Бракът на Венета Райкова приключи. Водещата на "Папараци" преди минути

...
Бракът на Венета Райкова приключи. Водещата на "Папараци" преди минути
Коментари Харесай

Венета Райкова взриви бомба: Развеждам се!

Бракът на Венета Райкова завърши. Водещата на "Папараци " преди минути разгласи, че със брачна половинка й Тихомир Георгиев са в бракоразвод. Блондинката употребява обществената мрежа "Фейсбук ", с цел да разкрие смяната в фамилния си статус.
Ето какво написа тя: "Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, с цел да няма спекулации по тематиката. Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по тематиката и двамата няма да даваме, доста апелирам да ни оставите на мира в името на спокойствието на детето ".
Райкова се омъжи за Тишо, който бе участник в първия сезон на "Биг Брадър " през 2005 година Две години по-късно двамата учаснваха и във ВИП-сезона на риалити формата.
Двамата бяха пред бракоразвод и през 2007 година Тогава се заприказва, че брачният партньор на Венета е подал молба за анулиране на брака им. Въпреки това те съумяват да преодолеят разликите си и остават дружно. Венета и Тихомир имат наследник на име Патрик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР