Бракът е връзка, която може да пострада като всяка друга,

...
Бракът е връзка, която може да пострада като всяка друга,
Коментари Харесай

Тези 10 признака показват, че съпругът ви е щастлив с вас

Бракът е връзка, която може да пострада като всяка друга, узаконена или не. Ако не се грижите за възприятията си, за личния си комфорт и този на колегата си, в случай че не поддържате връзка качествено и не решавате проблемите си в точния момент, няма значение дали сте женени или не. Натрупването на напрежението рано или късно води до стартиране на бомбата за бракоразвод. И до момента в който дамите са по-склонни да пускат молба за бракоразвод, мъжете са по-склонни да пускат точно тази бомба, която идва изведнъж на съпругите и ги засипва като гръм от ясно небе, съгласно yourtango.com.
Разрухата в връзките в брака надалеч не се свежда единствено до изневери и кавги. Сред тихите убийци на брака са отричането, казването на „ да “, когато имате поради „ не “, пасивно-агресивното държание, неизразеният и подтиснат яд, който се натрупа като в тенджера под налягане, неизговорените проблеми, замитани под килима.
Обикновено дамите са тези, които са по-склонни да приказват за възприятията си, да споделят, да предизвикват сериозните диалози. Докато мъжете са по-склонни да мълчат и да се съгласяват, единствено с цел да има мир, само че в същото време това ги кара да натрупат яд и болежка, провокира ги да се оттеглен, да станат безразлични и дистанцирани. Затова и точно мъжете по-често пускат неочаквана бомба с искане за бракоразвод, която на пръв взор се коства непредвидена за съпругите им. Те са считали досега, че бракът им е благополучен.
Но има редица признаци, по които си проличава по кое време един брачен партньор е същински благополучен в брака си. По тях можете да познаете дали и бракът ви е сполучлив или щастието е прикрито зад маска.
Ето и признаците, издаващи щастливия брачен партньор.

1. Чувства се оценен и постоянно забелязван от вас.
Мъжете, които се усещат добре оценени от съпругите си, са доста по-щастливи в браковете си. Ако брачният партньор ви се усеща забелязван, оценен от вас, в случай че отбелязвате достиженията и напъните му без значение какъв брой дребни или огромни са те, това е една значима част от рецептата за благополучен брак.

2. Той знае, че може да ви се довери без да бъде съден или подложен на критика .
Много постоянно мъжете се свиват в черупката си и избират да не споделят със съпругите си, с цел да избегнат рецензията. Ако брачният партньор ви се усеща удобно да споделя с вас, значи той не усеща непрекъснато наказание, което да го кара да се отдръпва.

3. Той знае, че го желаете.
Част от мъжкото самочувствие минава през оценката на дамата в полов смисъл. Ако мъжът усеща, че е мечтан и че интимността с него ви носи наслаждение, а не го вършиме по обвързване, това е индикатор, че той се усеща добре в брака си.

4. Чувства се добре в компанията ви.
Ако брачният партньор ви се държи естествено и е себе си, когато вие сте около него, това е добър индикатор за отношението му към връзката и брака ви. Но в случай че сте забелязали, че в наличието на негови другари се държи по-свободно и откровено за сметка на времето, в което сте единствено двамата, това е червен байрак, че нещо не е наред.

5. Той знае, че не сте му подчинена и почита това.
Едно от неправилните схващания за брака е, че мъжете желаят дамите им да им се подчиняват. Всъщност, доста малко мъже са от този „ вид “. Повечето съпрузи желаят почтена и равностойна брачна половинка, която да има мнение, темперамент, да не бъде в послушание, а да бъде на негова страна. Ако брачният партньор ви знае, че няма да позволите той да се държи неприятно с вас, да ви подчинява и уязвява, само че почита това и ви се възхищава поради тази ваша линия, това е добър знак за здрави връзки.

6. Харесва му, че имате потребност от него без да сте непрекъснато нуждаещи се.
Има разлика сред това един човек да е подвластен и нуждаещ се от различен и това да показвате, че сътрудникът ви ви е необходим в дадени обстановки. Мъжете обичат да са потребни и да са в помощ на нежните си половинки. Ако молите за помощ брачна половинка си даже за неща, с които можете да се справите, само че предпочитате да го включвате в тях, това е като комплимент за мъжа.

7. Харесва това, че се стараете да изглеждате привлекателно.
Свикването с връзката и комфорта, който бракът основава с течение на времето, кара доста двойки да стопират да обръщат внимание на външния си тип. Ако не сте от тях и продължавате да държите на метода, по който изглеждате, това е още една причина да вършиме брачна половинка си индиректно благополучен.

8. Той знае, че е приоритет за вас.
Една от съставките на сполучливия брак е чувството за значимост. Когато единият от сътрудниците се усеща подценен като че ли не заема централно място в живота на другия, това е причина за отдалечаване в връзките и назад. Колкото повече брачният партньор ви усеща, че към момента е приоритет в живота ви, толкоз повече дава от себе си в името на брака.

9. Оценява това, че почитате неговото семейство.
Много спорове в брака пораждат на основата на неразбирателства със фамилиите на колегата. Ако вие почитате неговото семейство, не проявявате непрекъсната рецензия към тях, не изпадате в спорове и не говорите неприятно зад тила им в негово наличие, това е нещо, което евентуално брачният партньор ви надълбоко цени.

10. Никога не се усеща унижаван от вас.
Много хора без значение дали са мъже или дами, имат неприятния табиет да злепоставят сътрудниците си в наличието на други. Правят го с друга цел – да уязвят колегата си, сякаш на смешка или като метод да накарат колегата си да премисли държанието си, тъй като ги е боязън да приказват за това уединено. Ако вие сигурно не вършиме това, брачният партньор ви се усеща благополучен в брака си, тъй като прави оценка разликата сред вас и другите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР