Брак, родителство, тайни, секс, приятелство - това са темите във

...
Брак, родителство, тайни, секс, приятелство - това са темите във
Коментари Харесай

Виновни до доказване на противното

Брак, родителство, секрети, секс, другарство - това са тематиките във " Виновни до доказване на противното " (Truly Madly Guilty в оригинал) на австралийската писателка Лиан Мориарти. Тя нашумя около екранизацията на романа си " Големите дребни неистини " за НВО, където основните функции се изпълняваха от Рийз Уидърспун, Никол Кидман и Шайлин Удли.

Сериалът " Големите дребни неистини " завоюва 8 наради Emmy на основателите си и международна популярност на Мориарти, чийто ловък разказвачески жанр й печели от ден на ден читатели.

 Снимка 315300

Действието на " Виновни до доказване на противното " се развива в видимо идеалното семейство на Сам и Клемънтайн. Двамата са щастливо женени и имат две деца. Сам преди малко е почнал мечтаната нова работа, до момента в който челистката Клемънтайн се приготвя за най-важното прослушване в кариерата си.

И не щеш ли едно почтено барбекю празненство се оказва препъни камъкът в сякаш прелестно подреденият им живот. Авторката още веднъж ни демонстрира, че нещата, които крием, са по-съдбоносни от тези, които вършим.

 Блейк Лайвли

Блейк Лайвли

Мориарти споделя, че се е въодушевила за историята от същинска преживелица на градинско барбекю. По-развълнувана е да показа обаче, че правата за екранизацията на романа й към този момент са купени, а в основната роля във кино лентата ще забележим Блейк Лайвли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР