Брадли Купър претърпя пълна трансформация за ролята в последния филм

...
Брадли Купър претърпя пълна трансформация за ролята в последния филм
Коментари Харесай

Пълна трансформация: Брадли Купър е абсолютно неразпознаваем! Ама това дали е той?

Брадли Купър претърпя цялостна промяна за ролята в последния филм с негово присъединяване. В лентата Maestro той ще изиграе именития композитор Ленард Бърнстейн.

Лентата ще бъде излъчена по Netflix, а стрийминг платформата пусна първи фрагменти от кино лентата, в който Купър, с изключение на като артист, се изявява и като сценарист и режисьор.

Любопитното е, че благодарение на грим и костюми Брадли е съумял да изиграе разнообразни интервали от живота на композитора.

Разбира се най-голямо усещане на почитателите направиха фрагментите, на които артиста играе Бърнстейн на по-късна възраст.
“Брадли Купър върви към номинация за Оскар. Абсолютно е съумял да се трансформира физически в Ленард Бърнстейн” - бе един от мненията на феновете на артиста.

Преди време Брадли Купър показа, че за него от дълго време е фантазия да влезе в обувките на композитора на “Уестсайдска история”.

“Още от дете постоянно съм желал да бъда диригент. Бях луд по това и когато бях на 8 желаех от Дядо Коледа диригентска палка.

Първоначално с плана щял да се заеме именития Стивън Спилбърг, само че след няколко диалога сред двамата, режисьорът решил да даде кино лентата на Купър. Очаква се Maestro да се излъчи при започване на 2023 година
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР