Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за

...
Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за
Коментари Харесай

Любов, музика и страст в компанията на Брадли Купър и Лейди Гага

Брадли Купър и Лейди Гага сплотяват своите безспорни гении, с цел да показват реалистичната и буйна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота.

 
„ Роди се звезда “ е класическа любовна история. В нея номинираният за Оскар Брадли Купър отбелязва своя режисьорски дебют, а негова партньорка е суперзвездата Лейди Гага, за която това е първа основна роля в огромна продукция. Купър влиза в ролята на опитния музикант Джаксън Мейн, който открива и се влюбва в опитващата се да направи своя пробив певица Али (в ролята Лейди Гага).

 
Али се е отказала от фантазията си да се трансформира в известен реализатор, до момента в който не среща Джак, който мигновено усеща нейния автентичен гений.
 Кадър от Роди се звезда Alexandra Films-->
Във кино лентата вземат участие още Андрю Дайс Клей, Дейв Шапел, Сам Елиът.

 
Лейди Гага извършва свои истински песни във кино лентата, дружно с Брадли Купър. Те записват частите с група известни музиканти, измежду които Лукас Нелсън, Джейсън Айсбел и Марк Ронсън. Музиката е истинска и всички вокали във кино лентата са записани онлайн, по време на самите фотоси.
 Кадър от Роди се звезда Alexandra Films

 Кадър от Роди се звезда Alexandra Films
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР