Брад Пит спира снимките на блокбастър F1 в подкрепа на стачките в Холивуд

...
Продукцията вече е спряна, тъй като Пит в голяма степен
Коментари Харесай

Продукцията вече е спряна, тъй като Пит „в голяма степен стои“ редом с колегите си, членове на синдиката на актьорите, разбира информационната агенция PA.

Филмът се присъединява към поредица от продукции, които бяха спрени, след като Гилдията на екранните актьори - Американската федерация на телевизионните и радио артисти (Sag-Aftra) обяви стачка на 13 юли.

Седемкратен световен шампион Сър Луис Хамилтън действа като копродуцент на понастоящем неозаглавения филм на Apple, който се прави в сътрудничество с F1, предоставяйки на проекта специален достъп до състезателните писти и пилотите.

Във филма, Звездата от Fight Club играе пилот, който се е състезавал през 90-те години на миналия век, но се е насочил към състезания в други дисциплини, след като е претърпял ужасна катастрофа.

Проследява как пилотът излиза от пенсия, за да се състезава заедно с новобранец, изигран от Дамсън Идрис, за измисления отбор APXGP, който седи в дъното на класацията.

Стачката на актьорите дойде, след като синдикатът не успя да постигне споразумение по редица въпроси, включително заплащането и използването на изкуствен интелект, с Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти, който представлява големите филмови студия, телевизионни мрежи и стрийминг гиганти.

Защо наградите Еми бяха отложени?

Холивудските звезди са сред 160 000 стачкуващи актьори, присъединявайки се към 11 500 членове от Гилдията на писателите на Америка, който напусна на 2 май.

Дедпул 3, в който играе Райън Рейнолдс в главната роля, също преустанови снимките в Лондон поради стачката.

Актьорският състав на новия филм на Кристофър Нолан Опенхаймер напусна премиерата в Лондон по-рано този месец, тъй като новините за предстоящата стачка излязоха и планираните посещения за филми, включително Барби, също бяха засегнати.

Стачка: Холивудски звезди се събират в Лондон< p>Прочетете още:

В петък беше потвърдено, че наградите Еми, които трябваше да се проведат през септември, са отложени поради стачките.

Правилата, определени от профсъюза на актьорите, гласят, че звездите не могат да участват в кампании за наградите Еми или да присъстват на награди, докато предприемат стачни действия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР