Брад Пит и Джордж Клуни са двама от холивудските ни

...
Брад Пит и Джордж Клуни са двама от холивудските ни
Коментари Харесай

Сделката за милиони на Брад Пит и Джордж Клуни

Брад Пит и Джордж Клуни са двама от холивудските ни любимци, а комбинацията от двамата е предстоящо добра. Виждали сме ги да си партнират в поредицата " Бандата на Оушън " (и не само) и сигурно нямаме нищо срещу да им се порадваме още веднъж на огромен екран.
 Гуинет Полтроу, Брад Пит и какво сподели актрисата за идентичните им прически
Гуинет Полтроу за грешката си с Брад Пит

Никога повече

А това може да се случи напълно скоро, тъй като съгласно информация на The Hollywood Reporter. Актьорите са подписали контракт за иден филм с режисьора Джон Уотс. Очаква се продукцията да е трилър , само че повече детайлности към този момент не са известни.

Освен като основни настоящи лица във кино лентата, Клуни и Пит ще се изявяват и като продуценти посредством своите компании Smokehouse Pictures и Plan B Entertainment.

George Clooney and Brad Pitt Set To Star in a New Film From SPIDER-MAN Director Jon Watts

Link:
— GeekTyrant (@GeekTyrant)
Според информация на медията, продукцията ще е в действителност огромна, а хонорарите на актьорите ще бъдат осемцифрени - към 10 милиона $ за всеки . Те ще бъдат подсигурен и от обстоятелството, че към този момент редица компании, измежду които и Apple, Netflix и Amazon са декларирали предпочитание да купят правата върху кино лентата.
 Джордж Клуни, наводненията край езерото Комо и по какъв начин реши да помогне артистът
Джордж Клуни и наводненията край Комо

Как артистът се включи в избавителните акции

Разбира се, не всички ще имат този шанс, а водещият фактор ще е кой ще предложи повече пари. А ние чакаме с неспокойствие финалния артикул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР