Катето Евро още не може да се съвземе след този

...
<br
>Катето Евро още не може да се съвземе след този
Коментари Харесай

Бившата снаха изпорти Катето Евро:Жестоко я унизи пред внучката!


Катето Евро още не може да се съвземе след този удар

Актрисата не очакваше това от някогашната жена на сина си Сашо Кадиев.

Случката се разиграла точно на именния ден на Катето Евро. Тя, дружно с единствената си внучка, кръстена на нея, сина й Александър и някогашната й снаха Таня Тончева били в ресторант.

Те чествали двойния имен ден и се радвали на наличието си. Звездата не била почетена от новото гадже на сина й, моделката Ивелина Чоева.

Вместо да се разстрои от този факт, театралната и кино звезда по никакъв начин не била по никакъв начин смутена. Според горещия слух Катето Евро не долюбвала новата жена на сина си, а все таяла вяра, че Александър и Таня ще се съберат още веднъж.

Без да желае, Таня изпортила обаче към този момент някогашната си свекърва. Тя самоуверено снимала и пускала общи фотоси в обществените мрежи. На едно от фотото се вижда по какъв начин Катето Евро пафка като комин цигари.

Но най-конфузното в цялата обстановка било, че Катето Евро пушила в наличието на внучката си и в заведение, където сякаш това е неразрешено.

„ Къде гледат проверяващите управляващи?Нали сякаш не се пуши в ресторант, на закрито. А и каква баба е тази, да пуши над главата на внучката си. Какъв образец дава на дребното момиче? “, засипаха с ругатни актрисата в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР