Бойци от цял свят ще се изправят в ожесточени двубои

...
Бойци от цял свят ще се изправят в ожесточени двубои
Коментари Харесай

Билетите за международната бойна галавечер SENSHI на 10 септември са в продажба

Бойци от целия свят ще се изправят в яростни дуели на кръг, повдигнат на плажа в „ Св. Св. Константин и Елена “

Грандиозен военен театър, оспорвани дуели и доста изненади следва да зарадват и заредят феновете на бойните спортове по време на новото 13-о издание на интернационалната бойна галавечер на 10 септември от 19 часа. Бойци от целия свят ще премерят сили и военен дух в гладиаторски борби по разпоредбите на KWU Full Contact и KWU SENSHI на кръг, повдигнат на самия плаж в курортния комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “. Билетите за SENSHI 13 към този момент са в продажба и могат да се закупят от мрежата на .

Освен красива и екзотична конюнктура, разгорещената сцена в новото плажно издание на интернационалната бойна галавечер ще предложи на публиката величествен театър, доста страсти и изненади.  

Специално за титаничните конфликти на SENSHI 13 у нас ще дойдат и К-1 легендите – трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.По време назрелищното бойно шоу те ще имат нелеката задача да реферират и разясняват оспорваните дуели на кръга.

Всеки, който желае да се допре до високия адреналин на SENSHI 13, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 10 септември от 19 часа. Билети за бойната галавечер към този момент са в продажба в мрежата на .

SENSHI 13ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 2за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

13-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР