Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и

...
Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и
Коментари Харесай

Международното бойно шоу SENSHI се завръща на 26 февруари от 19:00 часа

Бойната галавечер ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна

След като през декември почитателите на високия адреналин се любуваха на епични дуели в юбилейното десето издание на SENSHI, в този момент бойната верига е подготвила нова огромна интернационална бойна галавечер. Тя ще се организира на 26 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на огромния конфликт на титаните ще бъде даден в 19:00 часа, а феновете ще могат да го проследят както от първи ред в залата, по този начин и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 и онлайн по американската телевизия FITE и по Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Бойната карта на новото 11-о издание на SENSHI ще включва 10 огромни конфликта по разпоредбите KWU SENSHI и KWU Full Contact сред майстори в бойните спортове от цели 12 страни. В дуелите ще се включат едни от огромни бойни звезди от България, Румъния, Сърбия, Испания, Италия, Естония, Германия, Русия, Република Северна Македония, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина.

Билетите за SENSHI към този момент са в продажба в мрежата на.

Списъкът с първенците, които ще излязат на кръга на 26 февруари към момента не е оповестен публично, само че уредниците загатват, че следва един доста дълго чакан и отлаган мач.Кой ще бъде той – следете формалните канали на SENSHI във Фейсбук, Instagram и Youtube, както и новия уеб страница на веригата.

Специално за галавечерта в България още веднъж ще дойдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. Специален посетител, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният деец и първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус. Четирите митове в бойните спортове ще се включат като инструктори и в подготвителен семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз във Варна, който ще се организира в дните към SENSHI. Тренировките с величията стартират на 25 февруари и ще продължат до 27 февруари в това число.

11-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР