Бойко Рашков обеща, че няма да има съкращения в МВР.

...
Бойко Рашков обеща, че няма да има съкращения в МВР.
Коментари Харесай

Бойко Рашков обеща, че няма да има съкращения в МВР

Бойко Рашков даде обещание, че няма да има съкращения в Министерство на вътрешните работи. Министерството на вътрешните работи отбелязва 143 години от основаването си. В 10:00 часа пред Паметника на незнайния боец беше осъществен водосвет на знамената и поднасяне на венци. На церемонията, с изключение на вътрешния министър в оставка, участваха и  вицепрезидентът Илияна Йотова и министър председателят в оставка Кирил Петков, оповестява " Нова телевизия ".

Пред медии Бойко Рашков сподели, че поради промяната в Министерство на вътрешните работи, съкращения няма да има. Рашков подлага на критика Народно събрание поради неосъществената промяна в КПКОНП и уточни, че комисията няма ръководител от февруари, когато Сотир Цацаров подаде оставка.

„ Направени са най-малък брой съкращения – 27 административни длъжности в районните дирекции. Това е редуциране на длъжността, само че не значи редуциране на индивида, който няма да остане без работа ”, сподели Рашков.

„ За век и половина в Министерство на вътрешните работи се сътвори процедура и ние черпим от нея, с цел да се оправяме със актуалните провокации и да предвиждаме някои бъдещи събития ", сподели още Рашков. 

„ В последната година свършихме дилемите си по този начин, че да получим отлична оценка от обществото. За първи път проявихте воля и кураж и да се противопоставите на неразрешени феномени по време на изборите ”, обърна се Рашков към служителите на реда.

„ С дейностите си снижихте равнището на платен избор до търпими равнища, това не се беше случвало ”, означи той. И добави: „ Службите на Министерство на вътрешните работи работиха и по случай със корист на европари, отпуснати за пътища ”, сподели Рашков.

Силовият министър даде обещание техническо възобновяване в Министерство на вътрешните работи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР