Бойко Борисов с нови критики към правителството и премиера Кирил

...
Бойко Борисов с нови критики към правителството и премиера Кирил
Коментари Харесай

НА ЖИВО Борисов: Енергийният министър май пада от Луната, а ДБ обслужва Путин

Бойко Борисов с нови рецензии към държавното управление и премиера Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ разяснява цените на газа и доставките към страната.

Борисов подлага на критика ръководещите за позициите им за газа, че вземат участие в разнообразни излъчвания, в които вършат разнообразни мнения. И цитира в детайли изявления на премиера и на някои от министрите и от съдружните сътрудници, оборвайки думите на всеки от тях.

„ Енергийният министър все едно е паднал от Луната. При тези условия той би трябвало да приказва по какъв начин да възстановим производството на шистов газ, по какъв начин да използваме Черно море, какво става с „ Хан Аспарух ” и изследванията, които платихме ”, уточни той, представен от NOVA.

В рецензиите си Борисов уточни изявления в медиите и телевизионни участия на представители на властта. Според него те затъват все по-дълбоко с изявленията си. 

„ Да схванат Христо Иванов, Мирчев, Атанасов в какво вземат участие сега, в какви схеми, в какви далавери, в каква корупция, по какъв начин обслужват Путин - диктатора и агресора, за сметка на българския консуматор, бизнес и всички останали ”, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов цитира думи на Александър Николов съгласно който „ Булгаргаз ” не е резервирал авансово потенциал, с цел да не прави непотребни разноски, без да се постанова: „ Нали преди месец и половина Асен Василев ви сподели, че няма да плащаме в рубли. Частната компания „ МЕТ ” може да си разреши, а страната не може да си подсигурява на ниска цена газ и да си докара терминали ”, акцентира той.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР