Бойко Борисов раздава бюджета на държавата за 2020 година, инспектирайки

...
Бойко Борисов раздава бюджета на държавата за 2020 година, инспектирайки
Коментари Харесай

Иво Христов: Борисов раздава бюджета за следващата година пред камерите, даже обеща море на Търговище

Бойко Борисов раздава бюджета на страната за 2020 година, инспектирайки за следващ път строителството на автомагистрала " Хемус " пред камерите, а през днешния ден даже даде обещание на Търговище море. Това сподели претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов в предаването " Лице в лице " по bTV в отговор на въпрос дали министър председателят и президентът пропагандират хората за евровота в нарушаване на закона.

От друга страна Христов напомни, че жалбата на ГЕРБ за намесатара на президента Радев в кампранията е отхвърлена. 

" Това което ме шокира при обиколките в страната, е страхът, в който живеят българите даже и от свободните специалности ", разяснява някогашният началник на кабинета на президента. Христов описа, че на всички места има напън от страна на кметовете, които съвсем на всички места са от ГЕРБ, заплашвани са и деятели на Българска социалистическа партия. " Използва се Национална агенция за приходите за прилепяне на предприемачи, които имат благосклонности към опозицията ", сподели още Иво Христов. 

Той разяснява още, че доста от по-малките градове са в плен на стопанската система на порока. " Свиленград е като Монте Карло. Игралните зали и казината са единствените по-цветни места на такива места ", разяснява Христов и добави, че това търсене на печелба с шанс демонстрира какъв брой са обезверени българите. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР