Бойко Борисов посети Етнографския музей на открито в Габрово. 5

...
Бойко Борисов посети Етнографския музей на открито в Габрово. 5
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Заради Петков и Василев страната ни е в спирала от дългове, а инфлацията расте

Бойко Борисов посети „ Етнографския музей навън ” в Габрово.

„ 5 моста, четири автомагистрали, дадоха обещание от „ Продължаваме промяната ” и какво извършиха? Те лъгаха народа две години. Ние сме построило един мост, а втори най-вероятно може да има след години. Някога, в случай че стане връзката „ Север- Юг ” по Автомагистрала „ Черно ” море тогава ще има мост ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.  

Той посочи, че през вчерашния ден страната ни е задлъжняла с още 5 милиарда в евро.

„ Чувам, че още два милиарда и двеста ще се вземат другата седмица. Асен Василев сложи капан на служебното държавно управление и те по тази причина теглят, тъй като няма пари за пенсии. Кой рационален човек ще повярва на Асен Василев, че в страната има остатък, като след неговото ръководство  се тегли заем. Вчера пазарите са видели, че България е неплатежоспособна и се лашка по оста на популизма и ни направиха високите лихви ”, добави Борисов.

Той бе безапелационен, че това е капан за всяко държавно управление.

„ Майка му жална на идващото държавно управление. Ние сме страна в серпантина от задължения, които би трябвало да се връщат,  а инфлацията е чудовищна и към този момент минава 20 % ”, добави той.

Борисов посочи, че по време на ръководството си ГЕРБ в никакъв случай не е допускала да се  случаи такова нещо.

„ Ние не лъжем и не можем да обещаем нещо. Ако тази политика продължи виждам междубанковия валутен ръб да пристигна и да почне да ръководи финансите. Чух че почват да идват военни делегации, само че това е ситуацията. Не съм оптимист за нищо положително, което може да се случи за България. Това което предизвикаха Кирил и Асен е тежко поправимо години наред с непосилен труд на всички българи ”, съобщи той

Бойко Борисов бе безапелационен, че сега хората, ако  имат инстинкт и нюх би трябвало да схванат, че им се е случило  нещо доста неприятно и да изискат от политиците постоянна стратегия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР