Бойко Борисов откри предизборната кампания в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев

...
Бойко Борисов откри предизборната кампания в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха

Бойко Борисов откри предизборната акция в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев показа кандидат-депутатската листа от региона.

„ Тези избори ще бъдат разнообразни. Преди ни говореха за промяна на модела. И хората се подлъгаха в това да чакат нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, обществена неустановеност. Това са проблемите. Всеки приказва за промяна на промяната “, сподели от трибуната Росен Желязков.

„ Няма нещо тук, което да не сме създали. А за „ Струма “ Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно заседание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше съпротива и ние се разглезихме. Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионираният министър председател. Завчера бях в Русе – ще се избием до Търново. Голяма горделивост на Киро, че спрели „ Хемус “, сподели Борисов.

„ Те са царе на схемите. Тук вкарват съветския нефт през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас. И изнасят като облага в Швейцария. На втори, в случай че победим, слагаме 1 лев мито. И, в случай че заредиш 100 литра, връщат ти 100 лв.. Нашият смут е, в случай че ни изберете. Защото такова счупено нещо доста мъчно се оправя. Бензин, дизел и метан се вадят непосредствено от вашите джобове сега. 837% бъркат във вашите джобове. Ето по какъв начин става то? Нашият контракт беше пряк – „ Булгаргаз “ с „ Газпром “. Те лъжат и „ Булгаргаз “ превежда в Румъния, дъщерната компания на „ Газпром “ и след това отиват в „ Газпром швайц “, а след това в огромния „ Газпром “. Един ден това ще бъде плод на следствие. Преди пет дни нашият институт регистрира 4 760 000 лева са изтегли към „ Газпром “. И след това приказват, че са за Украйна. Това е най-хубавото държавно управление за Русия “, изясни Борисов.

„ Те толкоз ви имат за елементарни и мислят, че българите не могат да мислят. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лева Можем да оправим ненапълно счупеното, само че и аз не знам. След Орешарски беше счупено, само че се знаеше, че има 6,3 милиарда лева За една година я заравнихме. А в този момент по какъв начин ще върнем тези милиарди. Щели да подвигат пенсиите. Те теглят заеми и заплащат пенсии. А вие очаквате да се върне както е било. Промяната ни вкара в тежка злополука. Няма оправяне най-малко една година. Трябва да се обединим народът като цяло – с машините ще отидем за един милиард лв. за избори. Две години няма проект за възобновяване, гърците, румънците похарчиха към този момент парите. Парите стоят там, тези всеки ден се упражняват с ГЕРБ. Мене, както и да е, но Севда за какво арестуваха. Защото била по-добра от Ленчето. Няма го човек, няма го казуса. Сталински способи “, разяснява Борисов.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР