Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет. Нищо не

...
Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет. Нищо не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет

Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет. Нищо не бланираме. НЗОК няма да остане без бюджет.Въздържахме се в Комисия,

с цел да можем да питаме в зала за новите клиничите пътеки, нови лечебни заведения и нови действия, както и за публичните поръчки.

На премиера Денков мога да му кажа,

че управлеието на София бе такова през последните дни, че то заплашва публичното здраве.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народно събрание.

Всеки да си поеме отговорност за случките, сподели той на въпрос дали президентът има право да си наложи несъгласие или не. “Асен Василев в посдната седмица направи доста корекции на бюджета с нашите специалисти и това е в вярната посока. Мисля, че бюджетът ще бъде подсилен. В тази некоалиция имаме ясна спогодба значимите тематики да се разискват и по-късно да се вкарват. Има земи, които не могат да се употребяват за нищо, само че плодородните земи, които са ни толкоз значими – не могат да се разпродават “, отсече той.

Попитан дали от ГЕРБ смятат, че Денков не се оправя като министър председател, както споделя Делян Пеевски, той съобщи: Оставете тези момчета да се оправят.

Отговарям за ГЕРБ, другите партии дават отговор за себе си. Чул съм от Пеевски, че те не желаят министри в тази сглобка, сподели той.

По думите му Парламентът би трябвало да прави закони.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР