Бойко Борисов не подава оставка, защото го е страх и

...
Бойко Борисов не подава оставка, защото го е страх и
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Дума „честни“, когато говорим за избори, е ужасът на Бойко Борисов

Бойко Борисов не подава оставка, тъй като го е боязън и има покупко-продажби за дотъкмяване. Той изпитва боязън, че няма той да следи по какъв начин ще бъдат създадени изборите. Да бъдат създадени почтени избори е работа на служебния кабинет. Точно тази дума „ почтени “ е ужасът на Борисов.
Това сподели пред бТВ пиар специалистът Арман Бабикян, който е един от "Отровното трие ", което през вчерашния ден популяризира декларация в която за следващ път уточни ясно настояванията на протестиращите.
Корупцията няма цвят, тя е пропила костите на страната ни. Това прави страната ни най-бедна, най-болна. Изхвърли 2 милиона души на открито. Никой не е доверчив, с цел да мисли, че това се е случило тъй като е завалял дъжд, наследник или червен.
Няма потребност да се търси събиране с други, тъй като то е налично и това е ужасът на ръководещите. Всички виждат еднакъв проблем. Да, може да има някакви разнообразни елементи в решението, само че казусът ще стартира да се взема решение с незабавни оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев. Единственото честно нещо, което би могъл да направи един, явно нечестен политик, е да си подаде оставката.
30 години се борим с „ мъртвите души “ в изборните описи. Това е парадокс – никой да не може да преброи какъв брой души имат право на глас в тази страна. Не може всякога 200 000, 300 000 гласа, да са невалидни.
Имаме съмнение към структурата, която ръководи проф. Михаил Константинов.
Сега има броене, по какъв начин не се сетиха да сложат една рубрика „ дейна регистрация “ и да се реши казуса с мъртвите души, само че никой не желае да направи даже нещо толкоз елементарно и просто.
Всеки има право да гласоподава за който изиска. Изборите би трябвало да са почтени.
От три дни полицията не участва на кръстовищата и при палатковите лагери. Когато оставиха жителите да се саморазправят внезапно се появи огромно неодобрение. Хора, тръгнали от мутренски групировки, не могат да измислят нещо друго. Полицията над 30 дни отклоняваше придвижването по различен направления.
Обратното на това което през вчерашния ден сподели господин Томислав Дончев през вчерашния ден е подвластният жител, който не си поставя ръцете в джобовете, тъй като те са цялостни с пари, раздадени от олигархични кръгове.
Няма потребност на някого да се заплаща, с цел да желае да бъде свободен и да желае да има правда в една страна. Когато в една страна авансово е ясно кой ще завоюва търговете ние ще ставаме още по небогати и още по-обезправени. Ако не слушате е ви пратят данъчни или ще ви изпратят прокуратура. Има си държавни бухалки, на които не се заплаща.
Относно споменаването на името на Маджо по време на митингите Бабикян показа, че този човек преди дни е бил и при тях, само че не му се е получило. По думите му това евентуално е опит за провокация и такива се чакат във всеки един миг.
Царят в миналото споделяше „ казусът им е в чипа “. На тези хора чипът им е подобен.
Ако съм желал да стана политик съм можел да стана народен представител доста от дълго време. Аз работя професионално с хората, които се занимават с политика и познавам началото и края на това. Важното е дали можем да мръднем страната върху цивилизованите релси назад, а не да лети влакът към пропастта на мутризацията и мафията, заключи Арман Бабикян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР