Бойко Борисов да не е роден вчера?! Целият му бизнес

...
Бойко Борисов да не е роден вчера?! Целият му бизнес
Коментари Харесай

Овчаров: Борисов не е от вчера, бизнесът му се развива по време на приватизацията

Бойко Борисов да не е роден през вчерашния ден?! Целият му бизнес се е развивал през интервала на приватизацията. Целта е да се ударят няколко човек, като кръга „ Капитал ”, Иво Прокопиев и Корнелия Нинова. Това сподели Румен Овчаров по БТВ.
Цирк ще бъде. Говорил съм най-вече против тази приватизация. За БТК, за банките,това са неща, които минаха и отпътуваха. Бившият основен прокурор Никола Филчев ги проверява. Костов беше в комплицирана обстановка. Жан Виденов се срина, тъй като МВФ спря траншовете си. Иван Костов беше застрашен от същото. Имаше лист от предприятия, които трябваше да се унищожават и приватизират. Покрай сухото изгоря и мокрото. И би трябвало да сме наясно, а не да вадим кьорфишеци. Много читави пердприятия буха раздадени на безценица и разграбени по линия на всеобщата приватизация. Продължи безконтролното нарастване на капиталите.

Това, че Българска социалистическа партия е опозицията, е явно за всички. Игра няма с ГЕРБ и не виждам по какъв начин може да се случи. В България политическият живот не е напълно естествен. Нинова напипа слабите места на Борисов и той се изнерви. За това търси метод да я обуздае. На хората не им стига нервността и рецензията. На тях им е нужна визия за бъдещето, успокоение, улегналост. Българска социалистическа партия стартира нещо като опция и то лява-образование, неравенства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР