Бойко Борисов, че лъже, лъже, aма чак пък толкова, заяви

...
Бойко Борисов, че лъже, лъже, aма чак пък толкова, заяви
Коментари Харесай

Борисов лъже, че не знае за заема: Нинова

" Бойко Борисов, че лъже, лъже, aма чак пък толкоз ”, съобщи в позиция до медиите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на желанията на кабинета Денков за изтегляне на нов дълг и изявленията на водача на ГЕРБ по тематиката. Напомняме, че ден по-рано той разгласи, че в партията му " не са били осведомени, че държавното управление се готви за нови заеми ”.

" Ходи от град в град и тръби по какъв начин научил от медиите, че Асен Василев ще тегли нов дълг и какъв брой неприятно било това ”, написа Нинова, която приложи разпечатка от гласуването на Закона за Държавния бюджет.

" Чудя се на депутатите от ГЕРБ по какъв начин търпят Борисов всеки ден да ги прави на маймуни. Този нов дълг е признат с гласовете на ГЕРБ. 63 депутати от ГЕРБ са приели нов държавен дълг от 7,5 милиарда лева - член 69 алинея 1 от Закона за държавния бюджет. Видно от разпечатката, в случай че ГЕРБ бяха дали своят вот " срещу ", нямаше страната да задлъжнее още и още. И тъй като Борисов попита кой е отговорен, отговорът е един – ти си отговорен ", заключи соцлидерът.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР