Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Борисов трябва веднага да си даде имунитета

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало незабавно да си даде имунитета, написа през днешния ден във Facebook водачът на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

" Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отхвърля да си даде имунитета, а Политическа партия го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, само че е реалност. Цялата идея за основаването на Политическа партия беше “анти-Бойко Борисов ”, да го няма Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да не съществува Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година За това и Кирил Петков го арестува нелегално и срещу разпоредбите. А в този момент Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят по какъв начин да се прегърнат, без да се срамят от личните си гласоподаватели. И по какъв начин не схващат, че личните им гласоподаватели към този момент се срамят от тях. Само допускам. Аз не съм техен гласоподавател, само че мисля по този начин, тъй като моралът е еднакъв за всички гласоподаватели ", декларира Трифонов.

А другояче, моето мнение е, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало незабавно да си даде имунитета, тъй като, в случай че човек е почтен, няма от какво да се опасява, приключва водачът на Има Такъв Народ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР