Бойко Борисов атакува остро заместник-председателя на ИТН Тошко Йоданов. Това

...
Бойко Борисов атакува остро заместник-председателя на ИТН Тошко Йоданов. Това
Коментари Харесай

Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана, бе, че определяш кой да е в парламента?

Бойко Борисов нападна остро заместник-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йоданов. Това стана по време на следващото живо фейсбук-включване на някогашния министър председател, който е на посещаване в Разград.

" Разбирам, че Тошко бил споделил, че не му пука какво споделя ГЕРБ, тъй като ГЕРБ не би трябвало да е в Народното събрание. Чакай малко! Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш какъв да е в Народното събрание. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, с цел да си удовлетворен ", съобщи Борисов.

" Радев раздели страната политически и то толкоз тежко, че изпадаме в неуместна обстановка ", разяснява Борисов. Той напомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е съумяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

" С Движение за права и свободи, които сякаш президентът се кара, двете комисии, които дефинират бъдещето на България, районната и стопанската система, са на Движение за права и свободи ", посочи Борисов.

" Движение за права и свободи по този начин се скараха с Христо Иванов. Тогава и Движение за права и свободи си подвигна електората, и Христо Иванов си го подвигна. Сега вършат същото, другояче нямаше по какъв начин да им дадат двете, комисии, които дефинират бъдещето на България...

Има тежка четвърта вълна, която ни залива. Днес се обадих на проф. Мутафчийски, с цел да му благопожелавам рождения ден. Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво вършат в този момент. Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става ", обърна се Бойко Борисов към служебния кабинет.

Той напомни, че по време на ръководството на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а в този момент ни залива нова мигрантска вълна . Борисов прикани България да се погрижи най-малко за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала. " Тайно се пробва да прави нещо служебното държавно управление. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че държавното управление не се оправя с незаконната миграция и центровете са претъпкани. Афганистан е друго, тези хора бягат от гибелта ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Ако отидем на избори, ще се активизираме повече и по-късно ще би трябвало да се направи нещо, с цел да се избавя страната. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възобновяване. Само България не си е взела парите. 50 милиарда стоят в Брюксел. И ние не го даваме, тъй като проектът на Дончев е по-добър от проекта на Пеканов. Това им е потенциалът ", разяснява още водачът на ГЕРБ. " Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си отпътува ", приключи Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР