Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации на Yettel България,

...
Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации на Yettel България,
Коментари Харесай

Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации на Yettel България

Боян Иванович е новият шеф " Корпоративни връзки " на Yettel България, считано от юли 2023 година, оповестиха през днешния ден от сдружението. На тази позиция той ще дава отговор за корпоративните връзки на компанията, в това число вътрешни и външни връзки, връзки с медиите, партньорства, корпоративни събития и спешни връзки.

" Щастливи сме да приветстваме Боян в нашия екип. Неговият неповторим взор върху корпоративните връзки и медиите безспорно ще окаже доста влияние върху Yettel и сме уверени, че приносът му ще даде мощен подтик на стратегическите ни начинания ", съобщи Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България.

Преди да се причисли към Yettel Боян основава удивително портфолио в областта на корпоративните връзки, като съветва и ръководи на локално равнище връзките на международни марки в софтуерния, бързооборотния и фармацевтичния браншове. Той е създател на една от водещите платформи за софтуерни вести и е бил редактор в известни български новинарски и софтуерно насочени медии.

Боян е заемал и лидерска позиция в организация за стратегически връзки и в редица браншови асоциации, в това число Българска асоциация за ръководство на планове (IPMA) и Interactive Advertising Bureau (IAB България).

Боян има докторска степен по " Теория на публицистиката и медиите " от СУ " Св. Кл. Охридски ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР