Боян Чуков: Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с

...
Боян Чуков: Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с
Коментари Харесай

Боян Чуков съдбовно: Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия

Боян Чуков: Англия и Франция влизат в директен конфликт с Русия. Това разгласи интернационалният анализатор Боян Чуков.

Според него Съединени американски щати последователно се изтеглят от Европа, само че обаче се пробват да вкарат в играта германци, французи, поляци и източноевропейци.

„ Имаше две събития, които ужасно изостриха връзките сред Русия и Англия и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше доста офицери от НАТО. Първият път бяха изумени доста британци, в този момент в Харков са убити към 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два съветски самолета, те бяха на към 160 км от линията на прикосновение сред украинци и руснаци. Най-правдоподобната доктрина е, че това е направено от британците. Англия към този момент влиза непосредствено в конфликт с Русия “.

Според Чуков спорът се уголемява с директното включване на страни като Англия и Франция.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ВОЕННО УЧЕНИЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НАСАМ

Чуков напомни, че стартира обучение на НАТО с над 300 хиляди военни. Такова обучение наоколо до съветската граница не е имало от края на Втората международна война, посочи той.

„ Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те към този момент подсказаха какво биха могли да създадат. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се употребява с GPS, с цел да поразява съответни цели. Руснаците предизвестиха, че в случай че се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да разрешат корабите на НАТО да пресечен трафика от съветски товарни кораби “.

Според коментаторът към този момент е ясно, че „ път обратно няма и една от двете страни ще би трябвало да капитулира “. Чуков заприказва и за нуклеарните арсенали на Русия:

„ Ако Русия капитулира, Русия и всички страни в съветския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският нуклеарен боеприпас може да унищожи няколко пъти всички съперници от НАТО. За страдание, част от ръководещите в Западна Европа не имат вяра, че Русия ще посегне към нуклеарното оръжие. Путин постоянно е бил прям, че „ в случай че Русия я няма, то защо ни е този свят “. Русия няма по какъв начин да отстъпи “.

В Давос международните водачи са пробвали да наложат на Руската федерация спокойно съглашение, само че такова е изключено да бъде признато от Русия, смата той.

„ Изборите в Съединени американски щати са огромна въпросителна. Стана ясно, че няма кой да спре Доналд Тръмп “, посочи Чуков и акцентира, че „ ужасно би трябвало да се тормозим “ от засиленото наличие на натовски военни в България.

„ Британците сега ги интересува само преодоляването на Черно море. Руснаците няма да позволен Черно море да се управлява от Англия. България извършва поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Англия и Съединени американски щати. Нашия народен интерес го няма на никое място. Кой ще ни атакува? Русия? Това са смешни приказки “.

Геостратегическия коментатор сподели още, че протичащото се с хутите в Червено море и ракетите сред Иран и Пакистан са удар от страна на Съединени американски щати върху нефтените канали на Китай. По всички тези направления ще стартират да излизат самостоятелни страни, предвижда Чуков.

Източник: България Он Ер

Още вести четете в графа „ България “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР