Ботев (Враца) победи съименника си от Пловдив с 3:2 в

...
Ботев (Враца) победи съименника си от Пловдив с 3:2 в
Коментари Харесай

Ботев надви драматично Ботев с 3:2


Ботев (Враца) победи съименника си от Пловдив с 3:2 в извънредно атрактивен мач, с който стартира вторият кръг от футболната ни efbet Лига.

„ Зелените “ домакини поведоха с 2 гола за 3 минути на колумбийския си нападател Браян Переа, само че пристигналият преди дни в строя на „ канарчетата “ Мартин Секулич влезе на почивката и изравни с 2 бързи попадения. Те паднаха в границите на 5 минути, а второто бе извънредно красиво, с пета, но това едва ли успокоява „ жълто-черните “, тъй като резервата на домакините Мирослав Маринов вкара малко преди края, с цел да донесе триумфа на врачани.

Гостите от Пловдив започнаха по-агресивно срещата, само че последователно врачани изравниха играта и даже поеха самодейността. В шестата минута Браян Переа стреля от отдалеченост, само че настрана от вратата. „ Канарчетата “ дадоха отговор в ответната офанзива, но изстрелът на Емануел Току бе блокиран.

Първият прецизен удар бе дело на Переа, но Ханкич избави, като след това се оправи майсторски и с опита на Да Силва да го преодолее. В 34-ата минута Чавдар Ивайлов пропусна от чиста позиция, на която бе изведен от Венци Христов, но по-късно на сцената излезе Переа.

Колумбийският нападател откри резултата след пас на Да Силва и шут от придвижване в 35-ата минута, а единствено 3 по-късно удвои в интерес на Ботев (Враца). В 38-ата футболистът с прякор Ел Коко се разписа с глава след центриране от корнер, с цел да разреши на домакините да се отдръпват с 2 гола преднина на почивката.

Това накара наста
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР