"Ботев" /Враца/ играе утре най-важният мач в настоящото футболно първенство. Ако

...
"Ботев" /Враца/ играе утре най-важният мач в настоящото футболно първенство.
Ако
Коментари Харесай

Мачът на годината! Ботев /Враца/ трябва да победи Царско село, ако иска да запази мястото си в елита

"Ботев " /Враца/ играе на следващия ден най-важният мач в актуалното футболно състезание.
Ако тимът завоюва семейството си против "Царско село ", ще резервира шансове и следващата година да е в елита. Това обаче ще стане, в случай че завоюва и баража за оставане против четвъртия от Втора лига.
Ако врачани изгубят от „ селото “ в понеделник обаче, няма мощ, която може да ги избави от пропадането.
До края на акцията на "Ботев " му следва и посещение на "Пирин ", от който падна към този момент 2 пъти в границите на месец и то като хазаин, по тази причина точка или 3 на стадиона в Благоевград наподобяват като мираж. Още повече, че колкото пъти игра с главния съперник на врачани "Пирин ", загуби тези конфликти. А това на футболен език значи, че помощ от „ орлетата “ врачани не трябва да чакат. Благоевградчани очевидно тази година ще оказват помощ на "Царско село ".
Футболистите на "Ботев " обаче сами се докараха до това състояние, откакто проспаха цяла пролет в треньорски рокади, опити със състава и какво ли още не. За 5 месеца от началото на годината отборът има трети ментор – Даниел Моралес стартира полусезона, само че след 6 следващи загуби беше заменен от шефа на детско-юношеската школа Ивайло Димитров, който пък беше заменен против изпуснатата победа над "Царско село " в София.
Припомняме, че това е третият сезон, в който "Ботев " се бори да не изпадне. Преди две години отборът попадна в „ групата на гибелта “, само че след триумф над "Царско село " посред София рано-рано си обезпечи оставането.
Преди година баражът дефинира ориста на врачани, които биха "Септември " с дузпа, която беше избрана от футболните специалисти като несъществуваща.
С оглед на опцията въобще да не стигне до баража, вероятността пред "Ботев " не наподобява по никакъв начин, но по никакъв начин розова.
Георги Кабаков ще управлява решителния мач на врачани на следващия ден, който стартира в 17.30 часа.
Най-резултатният футболист на "Ботев " /Враца/ през сегашния сезон Дориан Бабунски ще поддържа тима от трибуните на стадион „ Христо Ботев “ в извънредно решаващия мач против "Царско село ".
От "Ботев " /Враца/ са поканили Бабунски да участва на мача и той е дал позитивен отговор.
Северномакедонският нападател ще вземе присъединяване в неделя в мача на "Дебрецен " против МТК, след което незабавно ще замине за България.
Бабунски е най-резултатният нападател за врачани през сегашния сезон с 10 попадения, осъществени през есента на актуалната акция.
"Ботев " продаде Бабунски на "Дебрецен " през зимата, като унгарският клуб заплати откупната уговорка по контракта от 100 хиляди евро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР