"Ботев" /Враца/ гостува на стадион "Българска армия" днес от 18.00

...
"Ботев" /Враца/ гостува на стадион "Българска армия" днес от 18.00
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ гостува на стадион Българска армия днес от 18.00 часа

"Ботев " /Враца/ гостува на стадион "Българска войска " през днешния ден от 18.00 часа в срещата от 1/8-финалите за Купата на България против ЦСКА.
Треньорът на "армейците " Стамен Белчев ще пусне в игра много друг състав от този против "Левски ". От титулярите против “сините” от първата минута се чака да стартират единствено Барт, Недялков и Пинто. Кирил Десподов се завръща измежду титулярите за първи път от 8 септември, когато игра при разгрома с 3:0 над "Верея ".
Гостите от Враца пък ще се опитат да спрат ЦСКА със солидна отбрана. Любопитното е, че в 11-те си мача преди този с "Лудогорец " II защитата на "Ботев " беше позволила единствено шест попадения и ще се опита да си върне репутацията на труднопробиваема. В състава на "Ботев " личат имената на петима юноши на "Левски ". Това са вратарят Николай Кръстев, бранителите Деян Иванов и Атанас Фиданин, крилото Атанас Кабов и нападателят Тодор Чаворски.
Помощник треньорът на ЦСКА Стефан Генов показа упованията си за идния дуел с "Ботев " /Враца/. Генов чака ЦСКА да победи, само че не подценява противника и счита, че мачът ще бъде сложен. Той показа, че не е нужно футболистите да бъдат стимулирани, тъй като задачата е ясна на всички - спечелването на Купата на България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР