"Ботев" се наложи с 4:1 над сръбския "Динамо" /Вранье/, който

...
"Ботев" се наложи с 4:1 над сръбския "Динамо" /Вранье/, който
Коментари Харесай

Ботев/Враца/ подчини с 4:1 сръбския Динамо на лагера в Банско

"Ботев " се наложи с 4:1 над сръбския "Динамо " /Вранье/, който както и врачани си извоюва място в елита през новия сезон. Контролата се игра в Банско, където двата тима са на подготовка. С нея старши треньорът Сашо Ангелов размени пропадналата нощес инспекция с "Ботев " в Пловдив, която бе осуетена от разразила се стихия съпроводена с пороен дъжд.
Валери Домовчийски откри резултата в 8-та мин., завършвайки триходова композиция. Юлиан Ненов изведе Андреас Васев зад тила на отбраната и той пусна към Домовчийски, който не сгреши. В 18-та мин. Йордан Апостолов повиши на 2:0 с шут от границата на пеналта. Отново Апостолов бе прецизен за 3:0 в 64-та мин. Тодор Траянов нахлу в наказателното поле и подаде към Домовчийски, който пък откри непокрития Апостолов. В 68-та мин. Мишо Милчев засече с глава центриране от корнер на Спас Георгиев за 4:0.
Сърбите вкараха почетното си попадение в 89-та мин., когато футболист на Динамо се озова очи в очи с Николай Кръстев.
За "Ботев " играха: Митов, Васев, Керчев, М. Иванов, Фиданин, Апостолов, Стоев, Гаджев, Ненов, Атанасов, Домовчийски /Кръстев, Харизанов, Милчев, Георгиев, Михайлов, Траянов, Колев, каращият проби Георги Минчев, Василев, Велчев и Ал. Петров/.
В събота от 10.30 ч. е последната инспекция на врачани по време на лагера им. Тогава те ще премерят сили със "Септември " /София/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР