Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на

...
Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на
Коментари Харесай

Ботев обяви нов партньор

Ботев (Пловдив) се снабди с нов сътрудник в лицето на Praktis. Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите подписа едногодишно партньорство с " жълто-черния " клуб.
 Ботев (Пловдив) започва онлайн продажба на билети за конфликта с Левски
Ботев (Пловдив) започва онлайн продажба на билети за конфликта с Левски

Ето какво написаха " канарчетата " в формалния си уебсайт:

" След 20 години на пазара и 9 хипермаркета, ситуирани на територията на 7 от най-големите български градове, Praktis продължава своето стабилно развиване с помощта на полезностите, залегнали в основата на компанията: усърдие, отговорност, качество, подготвеност и сигурност.

Освен многообразие от артикули и услуги, от компанията се стараят да дават положително качество на рационални цени, с цел да създадат извършването на покупки в Praktis едно в действителност прелестно прекарване за цялото семейство и да вдъхновят своите клиенти да изградят дома на фантазиите си.

Като част от актуалното партньорство, хипермаркети Praktis ще дават 10% понижение за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички продукти на постоянна цена в своите обекти в страната. Всеки може да съобщи своята отстъпка неведнъж на касите на хипермаркета след даване на КЛУБНА КАРТА. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР