Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг

...
Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг
Коментари Харесай

Ботев ще търси първа победа на Колежа

Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 19:15ч. и в него пловдивчани ще търсят първи триумф на реновирания си стадион.

" Канарчетата " към момента нямат триумф и даже маркиран гол на " Колежа ". Ботев ще опита от третия път да се добере до триумфа, откакто загуби на своя стадион от Левски и Лудогорец. И двата отбора на процедура нямат късмет за седмото място, даващо право на присъединяване в бараж за европейските клубни шампионати, като в същото време са си подсигурили мястото в елита за идващия сезон.
 Ботев (Пд) ухажва Мъри със 70 бона заплата
Ботев (Пд) ухажва Мъри със 70 бона заплата

Стоилов не бърза, чака оферта от чужбина

През седмицата стана ясно, че наставникът Бруно Балтазар ще води отбора в оставащите мачове до края на сезона, след което ще напусне клуба. Същото важи и за Азрудин Валентич, който бе със статут на консултант по спортните въпроси на боса Антон Зингаревич.

" Железничарите " също са в серия от отрицателни резултати, което принуди клубното управление да подложи играчите на детектор на лъжата. Проверката е била осъществена в офиса на най-известната сертифицирана компанията, занимаваща се с такива проучвания в страната. Всички футболисти са минали полиграфа сполучливо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР