Ботев (Пловдив) може да бъде наказан тежко след снощното дерби

...
Ботев (Пловдив) може да бъде наказан тежко след снощното дерби
Коментари Харесай

Наказват Ботев с лишаване от домакинство, има ранен полицай след пловдивското дерби

Ботев (Пловдив) може да бъде осъден тежко след снощното дерби с Локомотив. Отборът може да бъде глобен с отнемане от домакинство или мач без аудитория поради случаите по трибуните, оповестява " Марица ".

По време на мача от жълто-черната агитка бяха хвърлени доста сигнални ракети, някои от които паднаха в публиката на Локо, само че за благополучие има единствено няколко души с леки изгаряния. Всичко това бе изгледано от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, който бе в ложите на Лаута. Близо до него бе и шефът на Национална работа " Полиция " Атанас Илков.
 Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Пловдив) с 1:0 в efbet Лига
Локомотив е господарят на Пловдив! " Смърфовете " победиха Ботев с 1:0

Дион вкара единствения гол в мача

В опитите си да потушат безредиците е потърпевш един от охраняващите служители на реда. Това е било докладвано на дежурния пратеник Иван Кюркчиев, който е описал всички произшествия в отчета си. Близо час жандармерия задържа в бранша гостуващата агитка. От Министерство на вътрешните работи досега няма информация за арестувани обвинени.

Ръководството на Министерство на вътрешните работи реагира стремително и прати засилени полицейски патрули в Капана, където почитателите на Локо честваха успеха. Благодарение на тази реакция до произшествия през нощта в центъра на Пловдив не се стигна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР