Ботев Пд излезе с официално изявление, в което обяви, че

...
Ботев Пд излезе с официално изявление, в което обяви, че
Коментари Харесай

Ботев Пд официално предложи на БФС финалът за Купата да се играе на „Колежа“

Ботев Пд излезе с публично изказване, в което разгласи, че клубът е предложил на Българския футболен съюз да промени мястото на осъществяване на финала в шампионата за Купата на България.


„ Канарчетата “ желаят разногласието за трофея да се играе на техния стадион „ Христо Ботев “. В полуфиналите на конкуренцията тимът на Душан Керкез се изправя против ЦСКА, а в другия 1/2-финал настоящият притежател на Купата Лудогорец има за противник Хебър.

Пълен текст на обявата:

„ Уважаеми Ботевисти,

Желаейки да помогнем за развиването и по-добрия имидж на българския футбол, публично предложихме на БФС да промени мястото на осъществяване на финалната среща от шампионата за Купата на България.

Умишлено отправихме това наше запитване преди провеждането на конгреса на футболната централа, с цел да може всеки един от претендентите да има време и опция да вземе своето решение.

Горди сме, че стадион „ Христо Ботев “ е най-новото и съвременно спортно оборудване в страната, като считаме, че последователите на футбола имат правото да се насладят на финала в шампионата при условия, съответни на времето, в което живеем.

Един край на стадион „ Христо Ботев “ би бил и жест към страната, която в годините обезпечи голямо финансиране, с цел да може България да има спортно оборудване, отговарящо на всички европейски и международни условия.

Поради тази причина запознахме с желанието си и помолихме за подпомагане Община Пловдив, в качеството ѝ на легален притежател на стадион „ Христо Ботев “.

Убедени сме, че кметът на нашия град – господин Костадин Димитров, както и неговите сътрудници в градската администрация, ще прегърнат концепцията ни с цяло сърце.

Вярваме, че футболът е за почитателите и се надяваме, че нашето предложение ще бъде признато с възторг от футболната централа.

С почитание,

Ръководството на ПФК „ Ботев “ “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР