„Ботев“ /Криводол/ нанесе първа загуба на лидера във временното класиране

...
„Ботев“ /Криводол/ нанесе първа загуба на лидера във временното класиране
Коментари Харесай

Ботев/Криводол/ нанесе първото поражение за сезона на „Огоста“ /Хайредин/

„ Ботев “ /Криводол/ нанесе първа загуба на водача във краткотрайното класиране „ Огоста “ /Хайредин/, откакто победи в същински голов трилър с 4:3 в среща от VII-тия кръг на шампионата на врачанската „ А “ регионална група.
Срещата, която се игра на стадион „ Ботев “, стартира по-добре за домакините, които на полувремето водеха в резултата с класическото 3:0. Точни през първата част бяха на два пъти Благовест Ценов и Кристиян Илиев. През вторите 45 минути паднаха още четири попадения. Първо Александър Ангелов върна едно попадение за гостите от Хайредин, само че Илиев с второто си попадение в дуела даде още веднъж задатък от три попадения на своя отбор за 4:1.
„ Огоста “ съумя да върне още две попадения за 4:3 посредством капитана си Пламен Първанов и Теодор Валериев, само че за повече силите на гостите не стигнаха. От тази загуба на отбора от Хайредин се възползва съставът на „ Монолит “ /Манастирище/, който завоюва с 1:0 гостуването си на „ Скала 2015 “ /Оселна/ и поведе във краткотрайното класиране с актив от 23 точки. По толкоз имат и вторият „ Огоста “ /Хайредин/ и третият „ Околчица “ /Моравица/, които обаче са с по-лоша голова разлика от краткотрайния лидер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР