Ботев (Ихтиман) стартира с равенството контролните си мачове преди подновяването

...
Ботев (Ихтиман) стартира с равенството контролните си мачове преди подновяването
Коментари Харесай

Ботев тръгна с реми в контролите

Ботев (Ихтиман) започва с равенството контролните си мачове преди подновяването на шампионата в Югозападната Трета лига. Момчетата на Валери Свиленов направиха 1:1 със Септември II в столицата. 

Домакините от Септември откриха резултата рано след отлична офанзива отдясно. До почивката столичани бяха по-активният отбор, само че по този начин и не стигнаха до второ попадение, след положителни намеси на вратаря Васил Найденов, който напусна терена след удар на съперников състезател. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
През втората част промените в двата отбора се отразиха на играта и Ботев стартира много по-уверено да нападна вратата на противника. Така Валентин Валентинов, който е ново попълнение в състава, съумя да изравни резултата след отлична офанзива отдясно. 

Вратарят на Ботев Филип Димитров резервира равенството, откакто на два пъти отчая играчи на Септември останали очи в очи с него. Ботев също имаше благоприятни условия да означи надвит гол, само че това не се случи и дуелът приключи с тъждество - 1:1.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР