Ботев гостува на ЦСКА в събота от 20.00 часа в

...
Ботев гостува на ЦСКА в събота от 20.00 часа в
Коментари Харесай

Жоао Пауло: В Ботев съм като у дома си

Ботев гостува на ЦСКА в събота от 20.00 часа в първия мач за двата отбора от плейофната фаза в Първа шестица.

Двубоят може да следите директно с GONG.BG, да гледате по DIEMA SPORT, на PLAY.GONG.BG и PLAY.DIEMAEXTRA.BG и да слушате с Дарик радио.

Един от главните футболисти на Ботев за плейофната фаза на Първа лига се чака да бъде Жоао Пауло. След късия си престой в Лудогорец и завръщането си в Пловдив, той призна, че се усеща като вкъщи си под тепетата.

Пауло има четири гола от четири мача за Ботев, само че за какво не сподели този усет и в Лудогорец? " Не можах да играя доста там, не получавах задоволително шансове за изява. Но не желая да се връщам към предишното. "

" Ще бъде огромен мач, и Ботев, и ЦСКА имат богата история и правилни почитатели. Надявам се на положителен резултат. Не мислим за битката на ЦСКА и Лудогорец за купата. Ние имаме нашите цели, да играем в евротурнирите. Мисля единствено и само за Ботев, другото не ме интересува, " изясни той.

" Много съм благополучен, че съм в историята на клуба. Дано някой ден и аз да се наредя измежду легендите на Ботев, " съобщи най-резултатният чужденец в историята на " жълто-черните ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР