Boston Strangler Сериалът на Hulu е базиран на истинската история

...
Boston Strangler Сериалът на Hulu е базиран на истинската история
Коментари Харесай

Домашно кино: обратно в 60-те на миналия век с историята на Бостънския удушвач

Boston Strangler Сериалът на Hulu е основан на същинската история на " Бостънския удушвач ", умъртвил 11 дами в интервала 1962 - 1964 година Сюжетът се концентрира върху журналистическото дуо Лорета Маклофлин (Кийра Найтли) и Джийн Кол (Кери Кун), обявили първи жертвите му и изправили се пред неприкритата корупция и ширещия се сексизъм през 60-те. Лентата е продуцирана от фирмите на Марго Роби и Ридли Скот, а сюжетът и режисурата са на Мат Ръскин (City of Dead Men, Crown Heights).Премиера, Hulu, 17 март The Night Agent Новият сериал на Netflix, основан на едноименния бестселър на създателя Матю Куирк, ни среща с Габриел Басо - нискоразряден сътрудник на ФБР, прекарващ работния си ден в мазето на Белия дом, с цел да следи строго секретна телефонна линия, на която в никакъв случай не звъни. Докато една вечер телефонът не позвънява и не отключва верига от събития, разкриващи огромна интрига, обвързвана с хората в президентството.

Boston Strangler Сериалът на Hulu е основан на същинската история на " Бостънския удушвач ", умъртвил 11 дами в интервала 1962 - 1964 година Сюжетът се концентрира върху журналистическото дуо Лорета Маклофлин (Кийра Найтли) и Джийн Кол (Кери Кун), обявили първи жертвите му и изправили се пред неприкритата корупция и ширещия се сексизъм през 60-те. Лентата е продуцирана от фирмите на Марго Роби и Ридли Скот, а сюжетът и режисурата са на Мат Ръскин (City of Dead Men, Crown Heights).

Премиера, Hulu, 17 март The Night Agent Новият сериал на Netflix, основан на едноименния бестселър на създателя Матю Куирк, ни среща с Габриел Басо - нискоразряден сътрудник на ФБР, прекарващ работния си ден в мазето на Белия дом, с цел да следи строго секретна телефонна линия, на която в никакъв случай не звъни. Докато една вечер телефонът не позвънява и не отключва верига от събития, разкриващи огромна интрига, обвързвана с хората в президентството.

Премиера, Netflix, 23 март " Жълт олеандър " Актуалното българско заглавие в каталога на HBO Max, е комедия с присъединяване на Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Леонид Йовчев, Стефани Ивайло. В него режисьорът Лъчезар Аврамов показва съвършения проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел, обвързван с младата му брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща, която би трябвало да реши всичко. В сметката обаче не влизат някогашен ухажор и мъртвец, които ще объркат всичко

Премиера, HBO Max
Реклама

Свързани публикации Домашно кино: международната история съгласно Мел Брукс 10 март 2023, 06:59 Домашно кино: светът съгласно Филомена Кънк; нов сезон на The Mandalorian 2 март 2023, 06:27
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР