Босненският централен защитник Огнен Вранеш е все по-близо до договор

...
Босненският централен защитник Огнен Вранеш е все по-близо до договор
Коментари Харесай

Босненски защитник пред транфер в Лудогорец

Босненският централен бранител Огнен Вранеш е все по-близо до контракт с Лудогорец, написа " Тема спорт ". Според медиите в родината му той се е съгласил на 2-годишен договор с разградчани. Вчера Вранеш разгласява в обществените мрежи видео от своя самостоятелна подготовка.

В момента бранителят е свободен сътрудник. За последно 33-годишният футболист бе част от турския Хатайспор. Този клуб обаче бе разхлабен след опустошителните трусове в югоизточната ни съседка. 

Допреди дни се считаше, че някогашният национал на Босна и Херцеговина е пред автограф с Партизан. Двете страни даже към този момент се бяха договорили за изискванията по договора. Срещу прехвърлянето обаче възроптаха тарторите на агитката на локалния гранд поради остарели истории, свързани с Вранеш. И в последна сметка считаната за сигурна договорка по този начин и не се състоя.

От Лудогорец не са коментирали публично за интерес към бранителя. На този пост в тима разполагат с Игор Пластун, Франко Русо, Оливие Вердон, Георги Терзиев и Диниш Алмейда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР