Босът на турската мафия Алааттин Чакъджи отново се нахвърлил със

...
Босът на турската мафия Алааттин Чакъджи отново се нахвърлил със
Коментари Харесай

Босът на турската мафия заплашва опозицията в страната

Босът на турската мафия Алааттин Чакъджи още веднъж се нахвърлил със закани към основната опозиционна Републиканска национална партия (РНП) на страната, заяви eadaily.com. Този път той излял възприятията си в писмо, което разгласил в Twitter, заяви турското издание Duvar.
Алааттин Чакъджи, който е непосредствен другар на водача на Партията на националистическото придвижване Девлет Бахчели, съдружен сътрудник на президента на страната Реджеп Ердоган и ръководител на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР), декларирал, че е подготвен да даде показания, в случай че прокурорите го призоват поради изречените по-рано закани във връзка с водача на турските републиканци Кемал Кълъчдароглу.
 Евросъюзът е подготвен да наложи на Турция оръжейно ембарго Евросъюзът е подготвен да наложи на Турция оръжейно ембарго
Лидерите на Европейски Съюз възнамеряват да обсъдят оръжейния износ за Турция от съдружниците й от НАТО и в частност със Съединени американски щати, декларирала немският канцле...
Изявлението на Чакъджи е направено на идващия ден, откакто формалният представител на опозиционната РНП Фаик Озтрак отправил към държавното управление на Ердоган въпрос дали следствените органи са взели показания от боса на мафията по отношение на неговите закани към опозиционната партия.
„ Лидерът на мафията е освободен от пандиза от специфична прошка и е изпратен да атакува водача на нашата партия. Той намерено го заплашва, като стражевият псе на президентския замък пази мафията /Девлет Бахчели/. Прокуратурата предприе дейности едвам след подадената от нас тъжба. На какъв стадий е това следствие? Взети ли са показания от мафията? ” – се поинтересувал Озтрак на 14 декември.
Мафиотският необут Чакъджи е освободен от пандиза през април в границите на закона, създаден от ръководещата ПСР в партньорство с ПНД за битка с пандемията Covid-19 в местата за лишаван от независимост. Докато наказани нарушители, като освободения необут на мафията, са освободени от пандизите, то политическите пандизчии и правозащитници са изключени от действието на закона, отбелязва Duvar.
Според медии, Алааттин Чакъджи е бил приет за отговорен за подстрекаване през 1985 година към ликвидиране на своята някогашна брачна половинка, щерка на различен престъпен необут. Преди това той изразявал политически възгледи, близки до националистите от ПНД.
 Турция ще употребява добития в Либия съветски „ Панцир-С ” при основаване на нови дронове Турция ще употребява добития в Либия съветски „ Панцир-С ” при основаване на нови дронове
Тази година в средата на май настоящото с дейна поддръжка на Турция либийско Правителство на националното единодушие съумя да залови в...
На 17 ноември, обръщайки се към Кемал Кълъчдароглу, мафиотският необут декларирал: „ Вие и управлението на вашата партия казвате, че в Турция няма народна власт и приказвате срещу президента. Ако в нашата страна имаше диктаторски режим, всички щяхте да бъдете набучени на прът. ”
Тези думи пристигнаха след рецензия от водача на РНП за дейностите на държавното управление на Ердоган във връзка със закона за амнистията. „ Вие ще престанете ли да пускате на независимост водачите на мафията, търговците на опиати и да вкарвате в пандиза политически дисиденти? ” – се обърнал тогава Кълъчдароглу към Ердоган по време на свое изявление в Народното събрание.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР