Босът на Славия - Венцеслав Стефанов застана пред медиите за

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов застана пред медиите за
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ако някой даде 53 млн. на Славия, няма да излезем от Европа

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов застана пред медиите за първи път през 2022 година. Освен ежедневните тематики от българския футбол, благодетелят на " белите " приказва и за старта на подготовката на най-стария столичен клуб. Ето какво сподели той:

" И Христо и Лъчо Танев помогнаха за прехвърлянето на Йон Бакеро. За Александър Иванов не е нужно да споделям кой е съдействал. Виждал съм го и като по-малък, виждал съм го и в Рилски състезател. От треньора зависи по какъв начин ще ги ошлайфа, с цел да паснат в тима.
 Чужденци ще се пробват да впечатлят Заги
Чужденци ще се пробват да впечатлят Заги

Славия с първа подготовка през днешния ден от 15:00 часа

За пръв път слушам, че треньор няма потребност от нови футболисти. Той вижда, че в младите в тима има доста самун. Той гледа на нашите деца като на свои деца. Иска от школата да излизат доста гении. Стараем се. Не мога да кажа дали ще има прехвърляния. Ако има подобаваща оферта, ще дадем на всеки да се развива, а това е късмет и за по-младите да влязат в първия състав.

Има интерес към наши играчи, само че оферта още няма. Питат, на пазара е по този начин.

Хората в Славия няма от какво да се тормозим, тъй като си вършим сметката. Онзи ден видях, че някакво дружество е дало на Берое 53 милиона. Ако някой даде 53 милиона на Славия, няма да излезем от Европа, а стадионът ще е приказка. Трябва да си вършим сметката. Ако увеличим щата, ще има повече разхищения. Каквото посееш, това ще пожънеш. Състоянието на българския футбол е такова, каквото е. Футболистите, които са работили в тимове с по-малко пари, са по-мъжки момчета, другите са примадони.
 Нов в Славия ще се употребява с протекцията на Христо Стоичков
Нов в Славия ще се употребява с протекцията на Христо Стоичков

Камата ще оказва помощ с каквото може на Йон Бакеро

Това момче, дето го пишат министър, той още от първия си ден демонстрира пристрастието си към един клуб. Не единствено ЦСКА има предпочитание да си построи стадиона. Той не става за тази работа, тъй като не се обръща към всички. Да си беше останал юрист на ЦСКА. За това трябват пари. Имаме персонални връзки с него като юрист от едно време. Ако си човек и си обективен, ще останеш в историята. Ти би трябвало да си министър на всички, на всички, освен на ЦСКА. Как ще ми помогне, с какво. Министърът да си гледа министерството ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР