Босът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството на “белите

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството на “белите
Коментари Харесай

Венци: В Славия не бихме допуснали да не играят българи, това е една язва в българския футбол

Босът на Славия Венцеслав Стефанов приказва след равенството на “белите ” с Ботев (Пловдив). Двата отбора приключиха 0:0, а Венци показа мнението си за това, че гостите от Пловдив излязоха без нито един българин в стартовия състав:
 Славия и Ботев (Пд) поделиха точките, Славия и Ботев (Пд) поделиха точките, " канарчетата " стартираха без нито един българин
“Докато имаме ние опция да влияем в Славия, в никакъв случай не бихме позволили такова нещо. Това е една язва в българския футбол и тя все по-голяма и по-голяма. На дербито имаше трима или четирима българи. Четирима е имало? Не могат и един волейболен тим да създадат, само че всеки си е с разбиранията. Аз персонално бих обърнал внимание на футболния съюз това нещо да бъде прекратено и то, както споделят на медицински език, посредством кюртаж. Трима или четирима чужденци и това е. В края на краищата първо сме българи, а в случай че притежателите не са българи, би трябвало да се преценяват със законите тук. Левски, ЦСКА, Лудогорец, Ботев - това са клубове, които са давали доста национали, в този момент не виждам ”.

Стефанов приказва и за стадионите в България:

“Да са живи и здрави, да си построят стадион ЦСКА, ето и Ботев ще си отидат на дълго чакания стадион. Моето мнение е, че би трябвало да има на всички, освен на един или двама. Без значение от кое място ще минат парите. Дали от общината, или страната, или някой богат предприемач, значимото е да има къде да играят децата, къде да се развиват. Виждате, че и в този момент на стадиона беше мокро, само че зимата е хубаво да има отопление, само че тук би трябвало да се намеси страната. Няма късмет ние със лични средства да реализираме всичко това ”, приключи Венци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР