Босът на Наполи Аурелио де Лаурентис направи радикално предложение за

...
Босът на Наполи Аурелио де Лаурентис направи радикално предложение за
Коментари Харесай

Босът на Наполи с кардинално предложение за националните отбори

Босът на Наполи Аурелио де Лаурентис направи коренно предложение за футболистите, които попадат в проектите на националните селекционери

Не е загадка, че притежателите на клубове и треньорите настръхват, когато би трябвало да изпратят играчи в националния тим през сезона.

Освен лятото, когато има огромни шампионати, ФИФА има непокътнати още 5 прозореца за мачове на националните тимове – март, юни, септември, октомври и ноември.

Играчите обаче постоянно получават травми, като последният образец е Неймар, който получи контузията против Уругвай и ще отсъства дълго време.

„ Според мен 32-годишни играчи не би трябвало да играят за националния тим, само че и 28-годишните не би трябвало. Клубът би трябвало да реши дали да изпрати играча в националния тим, да има алтернатива да каже " не ", в случай че футболистът е поканен за другарски мач да вземем за пример “, сподели Де Лаурентис.

„ Ако сме платили на състезател 50 милиона евро и той още веднъж се контузи, националните тимове би трябвало да платят обезщетение на клуба за целия интервал, в който е бил контузен. Мисля за Неймар “, сподели президентът на Наполи пред Sport Mediaset.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР