Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира концесията на терена

...
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира концесията на терена
Коментари Харесай

Крушарски: Исканите 20 бона са конфликт на интереси

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разяснява концесията на терена в ЖР „ Тракия “ и тази на стадион „ Локомотив “, и дали е имало развиване по тематиката, откакто изригна, че от Общината бавят търга. Според предприемача желаните от градската администрация от него 20 хиляди лв. са спор на интереси„ Всички документи са вкарани в общината. Чакам до седмица-две да излезе решение, с което да възложат на компания да направи документите. Това с 20-те хиляди лв. е спор на ползи. Няма по какъв начин да стане. Те си вършат концесията, а аз съм задължен да си заплащам след това. В общината са намерили решение и допускам, че до няколко дни компанията ще стартира да работи. Проектите са в общината, те са направени от дълго време. Единият отлежава две години, а другият една. Сега идва зима и нищо не може да се прави. Строежи може, само че на мен игрищата в „ Тракия “ са ми значими, с цел да има децата къде да упражняват. Стадионът толкоз не ми е значим “, безапелационен бе Крушарски.
Шефът на Локо засегна и утрешния мач с Берое, който има директно отношение към четвъртото място в класирането: „ Всеки мач не може да бием, би трябвало малко и да починем. Но Берое не е по-стабилен от нас. Като гледате статистиката, ние май сме по-стабилни. Ние си бием който си желаеме. Така че за събота слагам за цел победа “.

В същото време стана ясно, че спортно-техническото управление на Локомотив Пловдив към момента чака документите на австрийския вратар Марин Ромац, с цел да го картотекира за визитата на заралии. „ Надяваме се в петък да стане, защото разполагаме единствено с Луков. Чакаме “, сбит бе старши треньорът Бруно Акрапович. През седмицата стражът е подписал своя контракт с Локо. За последно Ромац е бил част от хърватския РНК Сплит, а преди този момент е пазил за австрийския нискоразреден Блейбург. В последния мач с Етър на аварийна пейка бе юношата Йордан Йотов. Както е известно, Илко Пиргов е навън до края на месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР