Борусия (Мьонхенгладбах) продължава с добрите си игри от началото на

...
Борусия (Мьонхенгладбах) продължава с добрите си игри от началото на
Коментари Харесай

Борусия вкара и пропусна дузпа, но взе своето срещу Херта

Борусия (Мьонхенгладбах) продължава с положителните си игри от началото на сезона в Бундеслигата. Играчите на Дениел Фарке се постановиха с минималното 1:0 в семейството си на Херта от 3-тия кръг, само че могат да съжаляват, че не реализираха и по-голям триумф.

Домакините получиха дузпа в 33-ата минута за игра с ръка на Филип Уремович, а Аласан Плеа осъществя от бялата точка за 1:0.

В 62-рата минута резултатът можеше да бъде подсилен. Йонас Хофман бе изведен зад отбраната и технично трансферира вратаря и означи, само че попадението не бе прието поради засада.

В 69-ата минута съставът от Мньонхенгладбах получи втора дузпа и още веднъж за игра с ръка на Филип Уремович, който получи втори жълт и червен картон за това си деяние. Този път зад бялата точка застана Йонас Хофман, само че този път вратарят Оливер Кристенсен избави удара му.

В последна сметка Борусия (Мьонхенгладбах) заслужи успеха си и с актив от 7 точки излезе краткотрайно отпред в таблицата. Херта пък остава с 15-ото място със единствено 1 извоювана точка досега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР