Борусия Дортмунд победи Фрайбург с 3:1 в първия мач от

...
Борусия Дортмунд победи Фрайбург с 3:1 в първия мач от
Коментари Харесай

Три резерви осигуриха обрат за Борусия Дортмунд над Фрайбург

Борусия Дортмунд победи Фрайбург с 3:1 в първия мач от втория кръг на Бундеслигата. Михаел Грегорич изведе домакините напред в резултата, само че гостите стигнаха до поврат след попадения на трите запаси Джейми Биное-Битънс, Юсуфа Мукоко и Мариус Волф.

Първата по-опасна обстановка на стадион " Европа Парк " във Фрайбург бе на сметката на гостите. Марк Флекен отрази изстрел на Антони Модест.

Възпитаниците на Кристиан Щрайх заиграха по-агресивно в напред във времето и поведоха в 35-ата минута. Михаел Грегорич откри резултата с удар с глава в далечния ъгъл.

След почивката играчите на Един Терзич възобновиха равенството. Резервата Джейми Биное-Битънс стря отвън наказателното поле, като топката мина през пръстите на стража на домакините Марк Флекен и попадна във вратата му.

Другата запаса на " жълто-черните " Юсуфа Мукоко приключи обрата за отбора. 17-годишният нападател приключи многоходова акция с удар от придвижване навътре в наказателното поле.

Третата запаса на гостите Мариус Волф оформи крайния резултат с фалцов удар с левия крайник в далечния ъгъл в 88-ата минута.

Борусия Дортмунд заема лидерската позиция в класирането с цялостен актив от точки. Фрайбург е с 3-и в подреждането с 3 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР