Борусия (Дортмунд) и Севиля се изправят един срещу друг в

...
Борусия (Дортмунд) и Севиля се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Борусия ще трябва да довърши започнатото срещу Севиля

Борусия (Дортмунд) и Севиля се изправят един против различен в осминафинален мач-реванш от програмата на Шампионската лига. Вестфалци имат нежно преимущество, откакто реализираха трагичен триумф на испанска земя с 3:2. Властелинът на Лига Европа обаче в никакъв случай не се предава, което е сигурен залог за страхотна борба на " Сигнал-Идуна Парк ".
 Севиля контракти Папу Гомес за 5 милиона евро
Севиля контракти Папу Гомес за 5 милиона евро

Аржентинецът минава медицински прегледи през днешния ден

Германците могат да бъдат оптимисти преди този мач, защото статистиката демонстрира, че имат 8 победи и единствено 3 загуби на собствен терен от испански тимове. Освен това дортмундци 15 пъти са продължавали и единствено един път са отпадали в елиминационни мачове, откакто са спечелили първия мач като посетител.
 Ерлинг Халанд с неповторим връх в Шампионската лига
Ерлинг Халанд с неповторим връх в Шампионската лига

Нападателят вкара 13 гола в 18 мача в шампионата

Настроението в техния лагер обаче е мощно намалено. Тежката загуба в класиката против Байерн (Мюнхен), пристигнала след първична преднина от 0:2, надали ще внесе сериозна убеденост в редиците на Ерлинг Халанд и компания.



В състава на домакините има две положителни вести преди този мач. Те са свързани с Роман Бюрки и Лукаш Пишчек, които са възобновени от травмите, които ги мъчеха. В същото време обаче лазаретът остава цялостен, като там са Джейдън Санчо, Аксел Витсел, Марсел Шмелцер, Рафаел Герейро, Джовани Рейна и Мануел Аканджи.
 Севиля отхвърли да прати Юсеф Ен-Несири във Висшата лига
Севиля отхвърли да прати голмайстор във Висшата лига

Офертата на Уест Хем не беше призната

Проблем за Севиля ще бъде отсъствието на Жул Кунде, който се трансформира в главен състезател за защитата на андалусийци. Алейш Видал пък е с мускулна контузия. Ясин Бону е изкълчен пръст и до последно ще бъде под въпрос за значимото посещение.

Главен арбитър на срещата е турският рефер Джунейт Чакър.
 Ерлинг Халанд разполагаем на Борусия (Дортмунд) за мача със Севиля
Халанд разполагаем на Борусия за мача със Севиля

При Джейдън Санчо ситуацията обаче не е толкоз добро

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР