> Боровец в моментаВ Северозападна България ще се образува снежна

...
> Боровец в моментаВ Северозападна България ще се образува снежна
Коментари Харесай

Валежите започнаха, ето къде ще натрупа сняг през нощта

 > Боровец сега
В Северозападна България ще се образува снежна завивка. В останалите региони преваляванията ще са от дъжд. На места в Източна България количествата ще са обилни. Вятърът последователно ще се ориентира от север-североизток и ще отслабне.

Минималните температури ще са от 0° до 5°. Утре преваляванията от запад-югозапад ще стартират да стопират, най-късно в крайните североизточни региони. Там дъждът краткотрайно ще се примесва със сняг. Облачността над Югозападна България краткотрайно ще се раздра, само че още вечерта ще стартира още веднъж да се усилва. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, по-ниски в северозападните региони. 

В планините ще е облачно, в масивите от Западна България ще вали сняг, в останалите региони - дъжд. След обяд в Рило-Родопската област преваляванията ще спрат и облачността краткотрайно ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е сдържан до мощен. Максимална температура на 1200 метра - към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. През деня от юг на север преваляванията ще стопират. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха - сред 9° и 11°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 08.12.2020 слънцето ще изгрее в 7:45 часа и ще залезе в 16:52 часа. Продължителност на деня 9:06 часа. На 08.12.2020 луната ще изгрее в - часа и ще залезе в 13:26 часа. Осветеност на диска в 0h UT 48.2 %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР