Борнемут се подисли със защитник и нападател от ЛивърпулОтборът на

...
Борнемут се подисли със защитник и нападател от ЛивърпулОтборът на
Коментари Харесай

Борнемут се подисли със защитник и нападател от Ливърпул

Борнемут се подисли със бранител и нападател от Ливърпул
Отборът на Борнемут се укрепи с двама играчи на Ливърпул при започване на януарския трансферен прозорец, оповестява Скай Спортс. Според информацията двата клуба към този момент са се договорили за наема на десния бек на "червените" Натаниъл Клайн, който ще играе при "черешките" до края на сезона.

27-годишният защитник бе преследван от травми в последната година и загуби титулярното си място на "Анфийлд", като през този сезон взе присъединяване единствено в четири мача, а мениджърът на отбора Юрген Клоп залага на Трент Александър-Арнолд и Джо Гомез на неговата позиция. Наставникът на Борнемут Еди Хау от своя страна държи на нови попълнения за отбраната поради травмите на Саймън Франсис и Адам Смит.

Междувременно Борнемут притегли и нападателя на мърсисайдци Доминик Соланке. Скай Спортс твърди, че отборът от Южния бряг е платил желаните от "червените" 19 милиона паунда за 21-годишния стрелец, който през 2017-та година бе разгласен за най-хубав състезател на Световното състезание по футбол до 20 години, извоювано от Англия. Соланке изигра 27 мача за Ливърпул през предишния сезон, в които означи един гол, само че през тази акция не може да завоюва доверието на Клоп и към момента не е попадал в игра. На "Дийн Корт" Соланке би трябвало да замести ветерана Джърмейн Дефоу, който ще доиграе сезона в Глазгоу Рейнджърс чартърен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР