Борисов, заедно с бившия министър на финансите Владислав Горанов и

...
Борисов, заедно с бившия министър на финансите Владислав Горанов и
Коментари Харесай

ЕНП със спешна мисия в България заради задържането на Бойко Борисов

Борисов, дружно с някогашния министър на финансите Владислав Горанов и пресаташето на партията Севделина Арнаудова, бяха арестувани през нощта на 17 март и освободени без да им бъдат повдигнати обвинявания по-малко от 24 часа по-късно.

Председателят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер назначи Моника Холмайер, ръководител на Комисията по бюджетен надзор на Екологичен потенциал, и Джерон Ленерс, представител на Групата на ЕНП в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал, да вземат участие в задачата в България, предава БГНЕС.

Двамата евродепутати желаеха срещи с ангажираните страни, межди които с българския министър-председател, министъра на вътрешните работи и кабинета на основния прокурор на България.

Комисията за бюджетен надзор дава отговор за бюджетния надзор във всички институции и всички финансови средства на Европейския съюз, в това число механизма за условности, обвързван с върховенството на закона. Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи е способена за вътрешната сигурност, както и също за върховенството на закона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР