Борисов спира не само България, но и ГЕРБ. Той трябва

...
Борисов спира не само България, но и ГЕРБ. Той трябва
Коментари Харесай

Петков: Борисов трябва да се пенсионира, европейските лидере вече не му вярват

Борисов стопира освен България, само че и ГЕРБ. Той би трябвало да се пенсионира от политиката, само че го е боязън. Това съобщи в изявлението си за Нова ТВ някогашният министър председател Кирил Петков.

Ние влязохме в политиката с обещанието – битка с корупцията. А това значи промяна на правосъдната промяна. Не виждам обаче по какъв начин това може да стане в коалиция с ГЕРБ с водач Борисов. Дори европейските водачи ми споделиха, че Борисов би трябвало да се пенсионира. Те по тази причина ни стопира и от Шенген, тъй като не му имат вяра. Времето на Борисов мина, добави той.

С Българска социалистическа партия имаме разлики по доста въпроси, само че те нямат концепция да сменят посока на развиване на България. Тези хора може да имат други визии само че не желаят да сменят геополитически център на България, за разлика от „ Възход “ и „ Възраждане “. Мен ме е боязън за България, в случай че излезем от Европейски Съюз и НАТО, които само ни държат постоянни, разяснява водачът на Политическа партия.

Запитан имат ли концепция да се коалират с Демократична България или отиват сами на изборите, Петков изясни:

Нашата единствена задача са тези 121 депутата. Правим изследване дали ще реализираме това в случай че се явим сами, или в случай че отидем на изборите в коалиция с Демократична България. Трябва социологията да ни каже кой е по-голям шанса, с цел да реализираме тези 121 депутата. Но сигурно с тях ще управляваме. (…) Аз имам вяра, че хората видяха няколко неща – първо, че влязохме в ръководството, с цел да спрем корупцията. България е на водедел. План Б – е да сме в ялова коалиция, с хора като Слави, които да ни препъват. Политическа партия не може да бъде част от такава ялова коалиция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР