Борисов смени шефката на Агенцията за професионално образование и обучениеСъс

...
Борисов смени шефката на Агенцията за професионално образование и обучениеСъс
Коментари Харесай

Рокада в Агенцията за професионално образование

Борисов смени шефката на Агенцията за професионално обучение и образование

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността ръководител на Управителния съвет на Националната организация за професионално обучение и образование (НАПОО) е освободена Емилияна Димитрова, оповестиха от Министерския съвет.

Димитрова освобождава поста след изпълнен втори пореден мандат.

По предложение на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев на длъжността ръководител на УС на НАПОО се назначава Марияна Павлова, която през актуалната година завършва втори мандат като заместник- ръководител на Агенцията.

" На освободения от Марияна Павлова заместник-председателски пост в НАПОО се назначава Мариянка Живкова. Тя има богат професионален опит, обвързван с професионалното обучение и образование, като преподавател и заместник- шеф на Софийската професионална гимназия по туризъм. През 2017 година, 2018 година и 2019 година е била координатор по Националната стратегия „ Осигуряване на модерна просветителна среда “, модул „ Модернизиране на системата на професионалното обучение “. Участвала е в редица интернационалните планове, свързани с професионалното обучение и образование ", показват от МС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР