Борисов продаде и предаде всички членове и симпатизанти на с

...
Борисов продаде и предаде всички членове и симпатизанти на с
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов продаде и предаде всички членове и симпатизанти на ГЕРБ

Борисов продаде и съобщи всички членове и симпатизанти на с едноличните си решения, по този начин се обезсмисля политическият план. Това сподели ръководителят на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „ Студио Хъ “ по 7/8 TV.

Цветанов счита, че обстановката с късното оповестяване на кандидатурата на за претендент за кмет на София е сходна с тази от 2016 година и кандидатурата на Цецка Цачева за претендент за президент. Според Цветанов кандидатурата за кмет на София е само и единствено решение на Борисов.

„ Стратегията на е не дали ще завоюват изборите, тъй като те ще ги изгубят в София, а по какъв начин ще овладеят общинския съвет. Бъдещият кмет без значение кой ще бъде той се вършат сделки за образуването на това болшинство, което да може да ръководи бюджета, а той е над 2млрд. лева Това значи, че ползите ще бъдат даже доста по престъпни, прозрачността ще бъде забулена за това болшинство, което ще бъде като групова безнаказаност “.

Попитан дали Борисов ще подари властта в София, а в действителност в общинския съвет ще се разиграе лотария и ще се парцелира бюджетът на процедура Цветанов сподели:

„ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не подарява. Той е в неспособност да възвърне доверието на след тези репутационни вреди, които нанесе с обвиняванията и казаното от Божков, това което се случи с „ Барселонагейт “ и всичко съпътстващо публично политическия живот на страната и тези рецесии, в които влизаме непрекъснато “.

Цветанов е на мнение, че задачата на Борисов е персоналното му оцеляване. „ Както доста хора са казвали той е подготвен да съобщи всеки, с цел да може да реализира неговата цел. Него не го интересуват тези, които му дават опцията той да бъде този незаобиколим фактор и в държавното ръководство, и в Народното събрание “.

Цветанов попита, по какъв начин когато си управлявал София от 2005 година и си имал доста зам.-кметове и са били част от екипа на настоящия кмет в Столична община, когато си имал общински съветници и районни кметове не намираш даже един подобаващ, който да поеме ръководството на столицата, познавайки в елементи проблемите.

„ Слагаш публицист (моите почетения към господин Хекимян), само че той ще бъде използван. Той няма тази подготовка, с цел да приказва по тематиките, които вълнуват Столична община. Хекимян би трябвало да каже дали се разграничава от порочни практики, в случай че има такива, а всички останали претенденти би трябвало да кажат за моделите, на които би трябвало да противодействат и да създадат нещо, което да бъде задоволително транспарантно за Столична община “, добави ръководителят на.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази мнение, че доста хора са отказали да се кандидатират за кмет на София, тъй като това е един политически сюжет, посредством който се цели да бъдат обслужен избран човек или кръг от хора, само че са малко на фона на стойностните и качествени хора.

„ Затова: „ Заедно за мощна община “ това е бъдещето “, прикани Цветанов. На въпрос по какъв начин Борисов прави нещата, с цел да наподобява толкоз мощен ръководителят на отговори: „ Защото останалите са много слаби. Имаше една мощна сила, която се сътвори в обществото с плана на Политическа партия и Демократична България, които въпреки всичко направиха нещо, сътвориха нещо на база анти говоренето. Но сега, в който Алексей Петков направи тази сглобка, осветли обществото по какъв начин то за следващ път е излъгано и в действителност няма опция обстановка. Това е нещото, върху което би трябвало да се работи и след тези локални избори да търсим това, което фактически да предизвика висока изборна интензивност, което може да промени под някаква форма обстановката в страната, която по никакъв начин не е добра, а извънредно тревожна “.

Цветанов изрази мнение, че Има Такъв Народ се държат най-адекватно в тази цялостна политическа обстановка.

„ Споделям това, което виждаме като някакъв коректив на всичко това което сега се прави, а то е неуместно “. Той съобщи, че няма осъществяване на 5 целта, които са били заложени и даде образец с това, че няма да влезем в Шенген и еврозоната в поставените периоди, нито ще имаме опция инфлацията да бъде намалена толкоз доста, с цел да се усети фактически, че има ръководство, което се грижи за този развой. Не можем да се възползваме от законодателната стратегия, която държавното управление и Народно събрание трябваше към този момент да са изработили цялостна тактика и проект за деяние, с цел да може да се усвояват парите по Плана за възобновяване и резистентност.

Цветанов сподели още, че Делян Пеевски се е трансформирал в представител на държавното управление и каквото той каже, държавното управление го осъществя. По тематиката със бранш „ Сигурност “ Цветанов съобщи, че той е продънен, а офанзивата против шефа на ДАНС е единствено и само политическа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР